Wat is het verschil tussen 360SportsIntelligence en haar concurrenten?

360SportsIntelligence is een totaaloplossing, wij leveren zowel de hardware om beelden op te nemen als de software om beelden te analyseren, samen te vatten en te delen. Er zijn partijen die ook de hardware leveren, of juist enkel de software. Daarnaast filmen de partijen die ook een totaaloplossing leveren beelden alleen vanaf de zijkant. Wij bieden die optie ook, maar hebben vanuit analyseoogpunt ook de mogelijkheid om te filmen vanachter de goals (in het geval van hockey- en voetbal).