Wat is er allemaal mogelijk met de videoanalyse oplossing van 360SportsIntelligence?

Onze oplossing is een totaaloplossing. Wij leveren zowel de hardware, als de software. Met onze oplossing kun je wedstrijden en trainingen geautomatiseerd opnemen. Deze kun je live bekijken, of achteraf terugkijken. Tevens kun je live annoteren, of achteraf annoteren. Er zijn diverse analysemogelijkheden, je kunt specifieke clipjes maken, maar wij maken ook  samenvattingen van wedstrijden. Voor een compleet overzicht van de functionaliteiten kijk je hier.