Het inlogscherm

Inloggen kun je via app.360sportsintelligence.com (op onze website staat een button naar deze site). Wij raden je aan om dit adres op te slaan onder je favorieten, want als het goed is kom je hier vaker! De omgeving waar je in terecht komt spreekt redelijk voor zich, je vult je emailadres in en je wachtwoord. Als het de eerste keer is dat je inlogt dan log je in met het e-mailadres waarop je bent uitgenodigd en met het wachtwoord uit deze uitnodigingsmail. We adviseren dit wachtwoord bij je eerste bezoek aan te passen naar een persoonlijk wachtwoord. Heb je alles ingevuld zoals onder het geval dan klik je op login en je gaat naar de site.