Tabblad: My clips

In de webapplicatie worden de door een gebruiker gemaakte clipjes opgeslagen in ‘My Clips’, een gepersonaliseerd videoportfolio. Hier kunnen clipjes tot 30 dagen worden teruggekeken, gedownload en gedeeld met een link op bijvoorbeeld social media of in een WhatsApp groep.

Bewaar Elk clipje dat door een gebruiker gemaakt wordt verschijnt automatisch in ‘My Clips’. In dit gepersonaliseerde videoportfolio worden clipjes tot 30 dagen bewaard.

Bekijk In ‘My Clips’ kan iedereen zijn eigen clips tot 30 dagen onbeperkt en overal terugkijken. Zo heb je jouw wedstrijdanalyse of favoriete sportmomenten altijd bij de hand.

Deel Vanuit ‘My Clips’ kan een gebruiker zijn clipjes delen op social media of in een WhatsApp groep aan de hand van een link.

Download Wil je een clipje langer bewaren dan 30 dagen? Dat kan! Door een clipje te downloaden kan je al jouw favoriete sportmomenten opslaan op je eigen computer, laptop, telefoon of tablet.