Hoe bewerk ik mijn opnamen? (admin, coach)

Een bestaande opname:

Klik op het potloodicoontje van de  bestaande opname om het bewerkscherm te openen.

Bij een gemaakte opname is het mogelijk om:

1. De naam van de opname te wijzigen. Selecteer de edit button en verander hier de naam van de recording.

2. Delete the recording. Met deze button kun je de gemaakte opname verwijderen.

3. Archive. Met deze button kun je de gemaakte opname archiveren. Als het blokje groen is staat deze opname in de cloud en kun je de opname bekijken. Wanneer deze grijs is staat deze opname gearchiveerd.

Een geplande opname:

Klik op het potloodicoontje van de  bestaande opname om het bewerkscherm te openen.

Bij een toekomstige opname is het mogelijk om:

1. Change time. Selecteer de edit button en pas de gewenste variabelen aan.

2. Delete recording. Met deze button kun je de geplande opname verwijderen

3. Upload to cloud when ready/Don't upload to cloud when ready. Met deze button kun je ervoor kiezen de geplande opname te uploaden naar de cloud of je kunt hem archiveren.

4. Publish summary/Don't publish summary. Met deze button kun je ervoor kiezen om bij hockey of voetbal opnames een automatische samenvattingen te maken van de wedstrijd. Dit kan alleen als je club een camera achter het doel heeft die het hele veld in beeld heeft.

5. Enable/disable YouTube livestream. Met deze button kun je ervoor kiezen om de YouTube livestream in of uit te schakelen.

Tip!: Alleen de eigenaar van een wedstrijd of de club admin kan de opname aanpassen. Voeg als eigenaar extra gemachtigden toe wanneer je verwacht dat mogelijk iemand anders aanpassingen wil of moet doen.