Hoe deel ik mijn canvas (annotaties) met andere gebruikers?

Wanneer je een eigen canvas maakt, kan het handig zijn dat iemand anders er ook over kan beschikken. Je kunt dit doen door iemand toestemming (permission) te geven om jouw canvas te gebruiken Je doet dit door de gewenste wedstrijd te selecteren; daarna selecteer je, in het menu aan de rechterkant, het canvasicoon. In het menu zie je dan een 'Search' balk staan. Hier voer je de gewenste persoon in, om deze zo toegang te geven. Als je een canvas deelt, kunnen deze personen jouw annotaties bekijken en bewerken.