Hoe gebruik ik het video dashboard?

We hebben de bediening van onze applicatie zo eenvoudig mogelijk gehouden met slechts enkele bedieningsmogelijkheden. Hieronder is deze werking eenvoudig beschreven.

Video afspelen

• Klik op de Play/Pauze knop links onder in je scherm
  • Klik nogmaals om de video te pauzeren

Tip!: Nog sneller bedienen? Gebruik de spatiebalk om de video te bedienen

Full Screen

• Klik op de fullscreen button rechts onder in je scherm
  • Klik opnieuw op de button om terug te gaan naar het overzichtsscherm

Tip!: Dubbelklik en de esc zijn snellere methoden om naar fullscreen te gaan en deze weer te verlaten.

Tijdsbalk
De tijdsbalk zitten onder je video bediening. Hierop kan je voortgang van je video en je annotaties zien. De bediening werkt als volgt:

• Klik op een moment op de tijdsbalk om naar dat moment te gaan
  • Sleep de timer naar links om terug te spoelen
  • Sleep de timer naar rechts om vooruit te gaan in je video

Tip!: Het bedienen van de opnames in de annotatieomgeving gaat ook heel eenvoudig met onze sneltoetsen. Een overzicht kan je vinden onder het kopje "welke sneltoetsen zijn er?"