Hoe werkt de Instant Replay App?

1. Zorg dat je op het juiste netwerk zit!

De App werkt alleen wanneer die geopend wordt op een device die verbonden is met het lokale netwerk van de betreffende club, anders krijgt de gebruiker deze melding:

2. Bekijk welke opnames bruikbaar zijn

De gebruiker ziet alleen eigen opnames:

• tot 3 dagen in het verleden
  • tot 24u in de toekomst Na het plannen of wijzigen van een recording in de Web-applicatie, kan het zijn dat je de App Instant Replay even moet verversen:

Verder hebben de icoontjes dezelfde betekenis zoals bekend vanuit de web-applicatie.

3. Live meekijken en annoteren:

In de app is het mogelijk om tijden een recording op de opname te klikken, in onderstaand voorbeeld kan dit dus bij Bully D1 – EHV D1.

Het volgende scherm zal dan verschijnen (alleen dan met het betreffende beeld van de geselecteerde camera).

• Tijdens de opname kunnen er live annotaties geplaatst worden, welke ook direct zijn terug te kijken (altijd startend 10 sec. voor de annotatie).
  • Wanneer er op “LIVE” gedrukt wordt springen de tijdbalk en het beeld weer naar het ‘nu’.
  • Wanneer er een specifiek moment teruggehaald moet worden, bijvoorbeeld in de rust van eenlopende wedstrijd, kan dit eenvoudiger worden gemaakt door bepaalde annotaties uit- of aan te vinken.
  • Ook wanneer er wedstrijden afgelopen zijn kan er (achteraf dus) nog geannoteerd worden. Deze annotaties zullen ook zichtbaar worden op de webapplicatie zelf als je het juiste canvas “Instant Replay” selecteert. Dit kan bij wedstrijden tot 3 dagen terug.