Plan een servicecall op locatie in

Loop je als club tegen een technisch probleem aan en wil je een servicecall inplannen op locatie, ga dan naar dit formulier om een verzoek in te dienen. Wij zullen eerst kijken of we samen op afstand het probleem kunnen oplossen. Lukt dit niet, dan plannen wij een servicecall in.

Een servicecall valt onder de licentiekosten van je vereniging indien blijkt dat het door hardware of software falen komt. Indien blijkt dat het een verstoring is die veroorzaakt is door toedoen van de club zelf (kabels verwisseld, geen stroomtoevoer), of externe factoren (zoals bijvoorbeeld geen internet) dan zijn wij genoodzaakt onze uren in rekening te brengen.