Wat kan ik met de sidebar?

Met de sidebar kunnen verschillende acties uit worden gevoerd. Deze mogelijkheden zijn onderverdeeld in 6 verschillende tabbladen zoals in de afbeelding hieronder te zien valt.

1. Recent
Dit tabblad geeft een overzicht van de wedstrijden die staan ingepland. Controleer hier bijvoorbeeld of de aanvangstijden kloppen en of de wedstrijden in het systeem staan. Een coach of admin kan hier ook een nieuwe wedstrijd inplannen.

2. Recording
Onder recording kan je als admin of coach een nieuwe wedstrijd inplannen. Daarnaast kun je hier details vinden van de verschillende wedstrijden. Wanneer je op de edit/details knop van een opname klikt krijg je onder recording alle informatie van de opname te zien. Dit is de volgende informatie:

- De titel van de opname
- De datum en tijdstip van de opname
- Geplaatste commentaren bij de opname
- Welke teams er aan een wedstrijd gekoppeld zijn
- Wie er toegang tot een wedstrijd heeft

Afhankelijk van de rechten die als gebruiker hebt kun je hier nog aanpassingen in maken.

3. Videoclip
Hier kan je de videoclips toevoegen. Dit zijn korte clips/highlight zoals een goal.

4. Player (admin only)
Hier kan een admin spelers aanmaken en deze aan een team koppelen.

5. Team
Het tabblad team geeft een overzicht van alle wedstrijden van je team. Verder kan je zien wie er allemaal deel uitmaken van je team. Ben je coach of admin dan kan je ook een nieuw team aanmaken en hier spelers en permissies aan toevoegen.

6. Club (admin only)
Het tabblad club geeft de admin een overzicht met alle gebruikers van het systeem van de club. Je kan hier eenvoudig nieuwe accounts verstrekken of gebruikers rechten aanpassen.