Welke sneltoetsen zijn er?

Binnen de annotatieomgeving kun je heel eenvoudig werken met de diverse sneltoetsen die 360SportsIntelligence voor je heeft ingesteld. Onderstaande sneltoetsen kun je gebruiken:

• Met de pijltjes toetsen (< / >) ga je vijf seconden voor- of achteruit in de video
  • Met shift + de pijltjes toetsen (< / > ) ga je 10 seconden voor- of achteruit in de video
  • Met ctrl + de pijltjes toetsen (< / > ) ga je 1/10 seconde voor- of achteruit in de video
  • Met de nummers 0-9 verspring je snel van het begin van de opname (0), naar 10% (1), naar 30% (3) tot 90% (9)
  • Met “f” ga je naar de fullscreenmodus
  • Met “j/k” ga je naar de vorige/volgende annotatie
  • Met Shift en +/- zoom je in en uit op het beeld
  • Met M (0.25x); ,(0.5x); .(1x) en / (2x) kan je de afspeelsnelheid ook met het toetsenbord besturen